Restaurace Jachta

Steakový víkend

31.8 - 2.9

Steak či stejk je plátek masa ukrojený přes vlákna z většího kusu masa. Steaky se obvykle upravují grilováním nebo pečením na pánvi. Protože se připravují rychle, s použitím suchého tepla a podávají se v celku, jsou použity vždy nejlepší části zvířete.

Steakový víkend

31.8.-2.9.2018

startujeme v pátek v 18.00

Choceň i Hradec

Steaková maso

Telecí rumpsteak 200g v hrubém pepři a olivovém oleji

235 Kč

Hovězí rumpsteak 200g s bylinkami a olivovým olejem

215 Kč

Steak z vepřové kotlety s chilli a zázvorem

195 Kč

Steak chimichurri z kuřecího stehenního masa

175 Kč

 

Přílohy

Grilovaná středomořská zelenina

65 Kč

Šťouchané brambory se slaninou a cibulkou

45 Kč

Pečené bramborové plátky s tvarohem

45 Kč

Košík domácího pečiva

25 Kč

 

Omáčky

Pepřová omáčka 45 Kč

Demi glace 45 Kč

Houbová smetanová omáčka 45 Kč

 

 

 

                                       Na Vaší návštěvu se těší, a dobrou chuť Vám přeje personál restaurace Jachta .