Restaurace Jachta

Čerstvé mořské ryby a plody moře

29. června - 1. července

Tento víkend s Jachtou k moři. Ochutnejte dobroty moře od našich kuchařů. Akce začíná od pátku od 18 hodin a pokračuje celý víkend.

Máme pro vás nachystáno toto menu:

Polévka
• Rybí bujabéza s nokem z řeckého jogurtu - 49 Kč

Hlavní chody
• Tagliatelle aglio e olio s plátky česneku a mořskými plody, rukola - 165 Kč

• Pečená pražma královská, grilovaná středomořská zelenina, bylinková bageta, vinná redukce s bylinkami
255 Kč

• Pečený filet z lososa, sépiové risotto, bylinková omáčka - 245 Kč

• Filet z tresky tmavé, restované růžičky z květáku a brokolice na přepuštěném másle, bylinkový kus-kus - 195 Kč

Dezert
• Domácí medovník - 69 Kč