Restaurace Jachta

Velikonoční menu

30. března - 1. dubna

O svátečním víkendu počasí nebude vybízet k dlouhým procházkám, ale bude ideální k trávení volných chvil s rodinou či přáteli u něčeho dobrého na zub. Pro tuto příležitost náš šéfkuchař Petr připravil v rámci Velikonočního menu pochoutky uvedené níže. Začínáme v pátek 30 3. hned od oběda. Přejeme pohodové prožití Velikonoc - Váš JachtaTeam.

Polévka
Hráškový krém s lososovou pěnou a kopřivovým olejem - 59 Kč

Hlavní chody
Pošírovaný candát v bylinkové páře 150g, baby mrkev a cukrový hrášek na přepuštěném másle, pyré z fialových brambor, vinná omáčka - 225 Kč
Smažené vykoštěné králičí stehno 150 g , bramborové pyré se zauzeným česnekem, okurkový salát - 189 Kč
Pomalu pečené jehněčí koleno 500 g, listový špenát, restovaný bramborový knedlík - 275 Kč
Jarní kuřátko špikované bylinkovým máslem 450 g, ragú z černého kořene a jarních cibulek, zeleninový bulgur, kuřecí jus - 195 Kč

Dezert
Velikonoční mazanec - 35 Kč