Restaurace Jachta

Halloweenské menu

3. - 5. listopadu

Pro první listopadovou víkendovou akci zvolil náš šéfkuchař netradiční suroviny. Dýně a jedlé kaštany. Symboly Halloweenských menu budete mít možnost ochutnat v chutných a s největší péčí připravených kombinacích.

Předkrm

  • Pomalu pečený anglický roastbeef s pečenými kaštany a grilovanou dýní, focaccia (99 Kč)


Polévka

  • Krém z pečené dýně s piniovými oříšky (55 Kč)


Hlavní chody

  • Marinovaný vepřový kotlet, kaštanové pyré s hříbkovým prachem, cherry rajčata v bazalkovém pestu (175 Kč)
  • Italské risotto s červenou řepou a pečenou dýní, vypečená panchetta, rukola, parmazán (155 Kč)
  • Grilovaný losos v bylinkové marinádě, pyré z pečené dýně s karotkou a kardamonem, říční ráčci s tomatové omáčce (245 Kč)


Dezert

  • Karamelový cheesecake s karamelovou zrmzlinou (75 Kč)