Restaurace Jachta

Víkend zvěřiny

27. - 29. října

Podzim patří ke gurmánsky nejvděčnějším obdobím. Jednou z oblíbených sezónních záležitosti je bezpochyby zvěřina. Jelení, kančí, daňčí, srnčí, zaječí nebo snad mufloní? Stačí si jen vybrat.

Předkrmy

Zvěřinová terinka s nakládanou zeleninou a bílým chlebem (87 Kč)

Myslivecká paštika, gel z lesního ovoce, restované portobello, focaccia (99 Kč)

 

Polévka

Silný zvěřinový vývar, zelenina, nudle (55 Kč)

Zvěřinový krém se zeleninou a bylinkovým jogurtem (55 Kč)

 

Hlavní chody

Jelení pečeně na smetaně, variace knedlíků, sušené brusinky (235 Kč)

Kančí guláš se špekovým knedlíkem, červená cibule, křen (199 Kč)

Řízek z kančí krkovice s bramborovým salátem (185 Kč)

Srnčí medailonky s houbovou omáčkou, bramborové lokše (245 Kč)

Filírovaný mufloní hřbet, listový špenát s medvědím česnekem, restované grenaile, demi glace

(349 Kč)

 

Dezert

Pečené jablíčko s cukrem a máslem, karamelová omáčka s rozmarýnem, vanilková zmrzlina (75 Kč)