Restaurace Jachta

Víkend slovenské kuchyně

20.10. - 22.10.2017

Jachta doplula na Slovensko. Ať už dáte přednost lahůdkám z čárdy nebo specialitám z koliby, neuděláte chybu ani v jednom případě. Tento víkend opět čekají vaše chuťové pohárky skvělá jídla od našeho kuchařského týmu. A nezapomeňte si včas zarezervovat místo na telefonu 773 188 881. Těšíme se na vaši návštěvu.


Předkrm
Prkénko slovenských farmářských klobás s nakládanou zeleninou a slaninovým chlebem (95 Kč)
Uzené vepřové koleno, nakládaná zelenina, křen, slaninový chléb (85 Kč)

Polévka
Slovenská kapustnica s trhaným masem a klobásou (59 Kč)
Silný slepičí vývar se zeleninou,masem a knedlíčky (49 Kč)

Hlavní chody
Halušky se zelím a uzeným vepřovým kolenem, cibulka (149 Kč)
Halušky s brynzou a domácími škvarky z mangalice (159 Kč)
Živánský masový špíz s opečeným bramborem ve šlupce, brynzový dip (225 Kč)
Skopový guláš s bramborovými lokši a strouhaným křenem (195 Kč)
Tatranská masová směs v bramboráku, strouhaný křen, červená cibule (175 Kč)

Zákusky
Prezidentská bábovka se šlehačkou (45 Kč)