Restaurace Jachta

Víkend podzimních výlovů českých ryb

13. - 15. října

Zveme Vás do Bowling Baru Jachta na víkend plný dobrého jídla a pití. Jménem našeho šéfkuchaře Petra Novotného vám nabzíme možnost ochutnat jedinečně upravené ryby z našich toků. Ať už z níže nabízeného menu ochutnáte cokoliv, věříme, že si od nás odnesete skvělý gurmánský zážitek.

Předkrm
Vyuzený filet z tolstolobíka v naší udírně, nakládaná zelenina,bylinkový dip, focaccia - 75 Kč
Polévka
Rybí polévka se smetanou a bylinkovými krutóny - 55 Kč
Hlavní chody
Pečené filátko z jesetera, smetanová cherry rajčata, bramborové pyré s pažitkou, rybí fond - 245 Kč
Marinovaný steak ze sumce v bylinkách a olivovém oleji, krupeto s čerstvou majoránkou a česnekem, rybí fond - 195 Kč
Kapr na modro s černými olivami a sušenými rajčaty, mačkané brambory s naťovou cibulkou - 165 Kč
Pošírované filátko ze sivena, ragú z kapusty a vypražené pancetty, pyré z červené čočky se zauzeným česnekem - 185 Kč
Dezert
Tažená hruška v červeném víně a skořici, karamelová zmrzlina - 55 Kč