Restaurace Jachta

Víkend zvěřiny z hradeckých lesů

29. září - 1. října

Zveme všechny milovníky dobrého jídla na tento víkend do Restaurace Jachta v Litomyšli, kde budete mít možnost ochutnat jedinečně nastavené menu našeho šéfkuchaře Petra Novotného.

Ať už zvolíte srnčí, kančí nebo mufloní, zažijete skvělou harmonii chutí.

Předkrmy

  • Krájená zvěřinová klobása, marmeláda z červené cibule, jalovce a rulandského modrého, domácí pečivo, jarní cibulka - 87 Kč
  • Myslivecká paštika, gel z lesního ovoce, nakládané houby, focaccia - 99 Kč

Polévka

  • Silný zvěřinový vývar, zelenina, nudle - 55 Kč

Hlavní chody

  • Srnčí pečeně se šípkovou omáčkou, variace knedlíků, sušené brusinky - 235 Kč
  • Kančí guláš se špekovým knedlíkem, červená cibule, křen - 199 Kč
  • Pečená kančí krkovice, hlávkové zelí, knedlík - 185 Kč
  • Zajíc na houbách s jasmínovou rýží - 230 Kč
  • Jelení ragú na zelenině, bramborové šišky s pečenou dýňí, zeleninové chipsy - 245 Kč
  • Mufloní hřbet, kapustičky se za uzeným česnekem a máslem, bramborový lokš se sádlem a špekem, omáčka z divokých brusinek - 349 Kč

Dezert

  • Pečené jablíčko s cukrem a máslem, karamelová omáčka s rozmarýnem, vanilková zmrzlina - 75 Kč