Restaurace Jachta

Víkend drůbežích specialit

4. - 6. srpna

Náš seriál úspěšných tématických víkendů pokračuje. Tentokrat se budeme věnovat drůbeži ve všech možných gastronomických podobách.

Křidýlko nebo stehýnko? Kachničku či snad bažanta?
Tento víkend to rozhodně nebude jednoduchá volba. Náš mistr kuchař Petr si dal opravdu záležet a připravil na Víkend drůbežích specialit následující menu.

Předkrm
Restovaná drůbeží játra s šalotkou a portským vínem, opečený toust,    vinná redukce
85 Kč

Polévka
Slepičí vývar s masem, nudlemi a zeleninou
55 Kč

Drůbeží kaldoun s drůbky a nudlemi
55 Kč

Hlavní chody
Pečené kachní stehno, kedlubnové zelí, variace knedlíků
175 Kč

Pikantní kuřecí křidélka v BBQ marinádě, salát Coleslaw, chléb
145 Kč

Kuřecí roláda plněná pancettou a vyzrálým sýrem, bramborové pyré, restovaná černá čočka
165 Kč

Dušená bažantí stehýnka v zeleninové omáčce, restovaný bramborový knedlík, vídeňská cibulka
175 Kč

Trhaný listový salát s kuřecími stripsy balenými v bylinkové strouhance se sezamem
135,- Kč

Smažený stehenní řízek, ragú ze žampiónů a smetany, restované bramborové plátky s jarní cibulkou
145 Kč

Dezert
Flambovaný ananas s vanilkou zmrzlinou
65 Kč