Restaurace Jachta

Víkendové menu: Ryby z Orlice

8. - 9. 4. 2017

Tento víkend se můžete těšit na čerstvé ryby z Orlice. Podávat se budou chutná filátka pstruha potočního a nezapomněli jsme ani na tradičního kapříka. Ochutnejte také výtečnou česnekovou polévku z medvědího česneku.

 

Víkendové menu: Ryby z Orlice


Polévka

Krémová česneková polévka se zastřeným vejcem a medvědím česnekem 

 

Hlavní jídlo

Smažené kapří hranolky s tradičním bramborovým salátem
175 Kč


Filátka pstruha potočního s cukrovými hráškovými lusky
a pyré z pečené mrkve, jemná žloutková omáčka s estragonem
185 Kč

Smažený řízek z vepřové krkovice s tradičním bramborovým salátem
165 Kč

Vepřová žebra v černém pivě, domácí pečivo, salát Coleslaw
155 Kč

 

Dezert

Italské tiramisu s čerstvými jahodami
69 Kč