Jachta pluje: FRANCIE
24. - 26. března 2017

Když se řekne slovo Francie, představíme si Eiffelovu věž, pláže s bílým pískem Atlantského oceánu, divoké pobřeží v Bretani či nekonečné vinice v Burgundsku. Poklad této země je ale ukryt v nezapomenutelných pokrmech. Dovolte nám Vám tento zážitek připravit. Francie se vyznačuje pestrou, velmi poctivou gastronomii s mnoha tržnicemi, kde koupíte kvalitní a čerstvé suroviny….
Předkrm
Quiche Lorraine
Slaný cibulový koláč s rukolovým salátkem
a pečenou slaninou
a pečenou slaninou
- 75 Kč -
Polévka
Soupe á ĺoignon
Cibulová polévka s bylinkami a bílým vínem,
zapečený toast parmazánem
zapečený toast parmazánem
- 49 Kč -
Hlavní chody
Cog au vin
Kohout na víně a kořenové zelenině, bramborová kaše
s lanýžovým olejem a zeleninou brunoise
s lanýžovým olejem a zeleninou brunoise
- 175 Kč -
Filet mignon au poivre
Steak z pravé hovězí svíčkové s pepřovou omáčkou
a restovanou zeleninou ratatouille
a restovanou zeleninou ratatouille
- 285 Kč -
Dezert
Clafoutis
Borůvkový koláč s oříškovou zmrzlinou
a čokoládovou pěnou
a čokoládovou pěnou
- 75 Kč -
Bon appétit